Referenties van Connecqt

Yolien Pierik
Projectmanager bij Spaarne Gasthuis

Camiel is een gedreven coach met veel projectmanagement ervaring. Met enthousiasme brengt hij zijn ervaring over op medewerkers die in het begin van hun carrière staan. Zo ook bij mij. Tijdens mijn loopbaan bij Vossius Consultancy was Camiel de aan mij toegewezen projectcoach. Het is fijn een coach te hebben die buiten de organisatie staat waar je werkt en vanuit een andere invalshoek mee denkt over de ontwikkelingen die je doormaakt binnen een projectopdracht. Door middel van tekeningen en reflecterende vragen maakte Camiel voor mij duidelijk waar ik zelf al mee bezig was maar waar ik mij weinig bewust van was. Bijvoorbeeld over of ik de juiste keuzes maakte binnen een project. Een duw de goede richting op of een steuntje in de rug, dat geeft het vertrouwen wat je nodig hebt in het begin van je carrière om goed te worden in het werk wat je doet -en misschien nog wel belangrijker- om te durven groeien!

Bertine de Jonge - Lokhorst
Healthcare consultant

Camiel heeft veel voor me betekend als coach. Hij ziet wat je als persoon nodig hebt om verder te ontwikkelen. Hij weet tot de kern te komen. Hij voelt situaties feilloos aan, en legt deze vervolgens helder uit in woorden en tekeningen. Zijn persoonlijke aanpak leidt tot passende adviezen. Camiel heeft me op deze manier handvaten en vertrouwen gegeven om stappen in de juiste richting te zetten.

Timo Erkelens
Mede-oprichter en coördinator bij Foundation Here I Am

Camiel is een zeer ervaren coach die mij het afgelopen half jaar heeft ondersteund in het ontwikkelen van professionele vaardigheden. Hij neemt eerst de tijd om je echt te leren kennen. De basis van coaching is dan ook gestoeld op wederzijds vertrouwen. Aan de hand van verschillende modellen legt hij doeltreffend uit hoe te handelen in uitdagende werksituaties. Ik heb erg veel profijt van zijn coaching ondervonden, zowel op zakelijk als privé gebied. Ik wens iedereen die uitdagingen kent om zijn/haar rol binnen een organisatie in te vullen dezelfde mate van coaching toe. Camiel, hartelijk dank voor wat je voor me hebt betekend!

Dennis Diederix
Travelling, pro-bono work

Een klein jaar heeft Camiel mij gecoacht bij mijn werk bij Performation. Ik ben hem erg dankbaar voor zijn hulp, in een periode waarin ik veel heb geleerd van hem en het werk op dat moment. Camiel toont oprechte aandacht, interesse en eerlijkheid. Door zijn eigen kennis, ervaring en (eigen) theorieën hebben we altijd goed kunnen praten over aandachtspunten in werk en soms privé. Het was leuk, leerzaam en heel nuttig. Precies wat je van een coach op dit niveau wilt krijgen. Dank.

Marques Reijns
Senior IT Business analyst

I worked with Camiel in very turbulent times when our organization was merged, and we needed to keep our demanding clients happy and their complex systems working. More than once I have reached out for advice to him and he has always delivered, often from an original perspective. He has the ability to let people thrive and move a team in the right direction. Camiel is a good listener, communicates clearly and convincing.

Michiel Deerenberg
Ondernemer

Samen met Camiel heb ik 2,5 jaar deel uitgemaakt van het MT van i3. Camiel zijn unieke kwaliteiten liggen op het vlak van de intermenselijke relatie. Hij onderscheide zich door de manier waarop hij consultants coachte, ontwikkelde en motiveerde om het beste uit zichzelf te halen.
Zijn ‘softe-skills’ stellen hem in staat om eenvoudig te levelen met mensen op verschillende niveaus en maken hem daardoor zowel in commerciele gesprekken als tijdens operationele overleggen op zowel strategisch als tactisch niveau een prettige gesprekspartner. Zijn uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van BI zorgen ervoor dat hij organisaties echt kan helpen beter te presteren.